Nieuws

De laatste berichten

12 december 2020 - Young Frankenstein verplaatst naar 2021

Helaas hebben de corona-omstandigheden ons ook getroffen.

Na een periode van creatief werken en denken, dansrepetities via Zoom en een hoop onzekerheid, hebben wij besloten om onze nieuwe productie Young Frankenstein met een jaar op te schuiven.

Het bestuur heeft het besluit om de voorstelling te verplaatsen naar 22, 23 en 24 oktober 2021 weloverwogen genomen en heeft hierbij de mening van alle leden en het creatief team in acht genomen. Met name de anderhalve meter afstand – zowel op het podium als in de zaal – en daarbij de onwetendheid voor hoe lang de maatregelen aanhouden, hebben de doorslag gegeven.

We vinden dit ontzettend jammer, maar deze productie verdient dat we er voor 100 procent voor kunnen gaan. We willen namelijk zo veel mogelijk mensen laten genieten van de hilarische musical Young Frankenstein. Hopelijk zien we je volgend jaar dan in Theater de Bussel.


Alternatief programma in oktober
Toch willen we je ook op de data van het originele speelweekend van 16, 17 en 18 oktober 2020 vermaken. De komende weken gaan we ons richten op een mogelijk alternatief programma. Hiermee willen we ook in Theater de Bussel schitteren.

Momenteel brainstormen we hard over hoe we deze voorstelling vorm gaan geven: een sneakpreview van Young Frankenstein, een trip down memory lane met nummers uit eerdere producties van Con Brio of toch een sing-a-long met bekende musicalliedjes? Zo gauw we meer duidelijkheid hebben over dit alternatieve programma, lees je dit op onze website of via onze Facebookpagina.

 

Samen sterk
We vinden het ontzettend jammer voor onze trouwe vrijwilligers die al hard gewerkt hebben aan deze musical. Velen stonden te trappelen om aan de gang te gaan met alweer onze tiende productie of hebben zich juist net met de vereniging verbonden. Daarnaast gaat ons hart uit naar onze trouwe sponsors, die hun hoofd boven water moeten houden in deze moeilijke tijd.

Ondanks de lastige beslissing om Young Frankenstein met een jaar te verplaatsen, hopen wij op jouw begrip als theaterliefhebber. We doen er alles aan om zowel in 2020 als 2021 musicalvereniging Con Brio te laten doen waar ze goed in is. Samen staan we sterk en komen we hier doorheen.

Deel paginaShare on Facebook
Facebook
Terug naar nieuwsoverzicht

Producties

waar we trots op zijn

Bekijk al onze producties

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors