Nieuws

De laatste berichten

6 juni 2023 - Achter De Gordijnen

Zouden we al ver zijn met repeteren? Zijn de kleren al gepast? Is de kaartverkoop al begonnen? Ontdek het in onze vaste rubriek ‘Achter De Gordijnen’, waarin we een maandelijkse update geven over het proces van onze voorstelling Curtains! Benieuwd? Lees dan gauw verder!

De oplettende Facebook- en instagramgebruiker heeft misschien al gelezen dat we bezig waren met een spannend projectje… namelijk het maken van een gloednieuwe poster! Curtains speelt zich af in 1959 en regisseur Bas had daarom het fantastische idee om een poster te creëren in deze jaren ’50 stijl. Zo gezegd, zo gedaan! We bedanken Jos van den Einde graag voor het maken van de mooie foto’s, Robert Luttikholt voor het ontwerpen van de poster, Kap & Grime voor de mooie look en het PR-team van Con Brio voor het regelen van dit alles!

De musical begint al steeds meer vorm te krijgen en de poster is af. Tijd dus om de kaartverkoop te laten starten! Vanaf zaterdag 3 juni zijn de kaartjes voor onze voorstelling te koop! Koop ze via onze site of via Theater de Bussel

Kom jij ook kijken op 13,14 of 15 oktober?

De nieuwe poster!
Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors