Nieuws

De laatste berichten

7 juli 2023 - Een weekend repeteren!

Achter de gordijnen: een weekend repeteren!

In juni stond ons jaarlijkse repetitieweekend weer gepland! Zoals gewoonlijk stonden we op zaterdag om 10 uur weer paraat om een heel weekend te spelen, te zingen en te dansen. Maar bij een heel weekend repeteren hoort natuurlijk ook genoeg ontspanning!

Op zaterdagmorgen begonnen we, na een goede kop koffie, met wat concentratie- en opwarmingsoefeningen onder leiding van regisseur Bas. Hierna gingen we aan de slag met het zetten van enkele scènes en we eindigden de dag met een hele middag dansen. Musical is topsport!

Een feestje in de avond is traditie tijdens het repetitieweekend. We doen met z’n allen spelletjes om elkaar (nóg) beter te leren kennen en hierna maken we er een gezellig feestje van.

Een zangrepetitie op zondag, na een gezellig feestje?! Bij Con Brio zijn we niet vies van een uitdaging, dus vol goede moed gingen we ’s ochtends vroeg weer aan de slag met het instuderen van moeilijke zangstukken! In de middag was het dan tijd voor het klapstuk van het repetitieweekend: een complete doorloop van het hele stuk mét kleding!


Door het repetitieweekend zijn we weer een stuk dichter bij het einddoel gekomen! We zijn trots op wat we met z’n allen voor elkaar hebben gekregen!

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors