Over Con Calore

Kerstgroep van Con Brio

Con Brio krijgt de laatste jaren regelmatig de vraag of we inzetbaar zijn op kerstevenementen. Begin 2019 is vanuit die gedachte de koorgroep Con Calore opgericht met een aantal leden van Con Brio.

De naam Con Calore is een muziekterm die ‘met warmte’ betekent, wat zeker tijdens de feestdagen heel toepasselijk is.

Momenteel richt het koor zich volledig op kerstrepertoire. De arrangementen zijn meerstemmig en a capella. Het kerstrepertoire is hoofdzakelijk Engelstalig en zeer divers. Het omvat sfeervolle en vrolijke nummers met zowel bekende als minder bekende titels.

De leden van Con Calore beleven veel plezier aan het samen zingen en hebben zich ook dit jaar weer enthousiast gestort op de voorbereidingen voor de komende kerstperiode.

U kunt Con Calore inhuren voor alle denkbare evenementen, zoals een kerstmarkt of -receptie of om extra kerstsfeer in uw winkelstraat te brengen. Wij komen met gemiddeld 6 tot 8 personen zingen. Onze optredens zijn zonder instrumentale begeleiding of geluidstechnische versterking. Daardoor zijn we heel flexibel in te zetten.

Wij komen ons kerstrepertoire graag binnen op uw locatie ten gehore brengen. Met Con Calore komt de kerstsfeer er sowieso goed in!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de e-mail en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
Organisatie


Ik ben Ingrid Klootwijk en in 2019 heb ik het initiatief genomen om Con Calore op te starten. Daarbij pak ik alles op wat geregeld moet worden, bijvoorbeeld het plannen van repetities, arrangeren van de muziek, koordirectie, en afspraken over boekingen. Wanneer u Con Calore benadert via de mail, dan zal ik dus ook contact met u opnemen.

Al mijn hele leven speelt muziek een belangrijke rol voor mij. Enkele jaren terug ontdekte ik mijn passie voor koordirectie. Wanneer ik met een groep mensen muziek tot leven kan laten komen door met elkaar de noten zo te zingen dat er harmonie ontstaat, dan doet dat iets met me. Het kan me werkelijk kippenvel bezorgen als na flink repeteren de muzikale puzzelstukjes ineens op hun plek vallen.
Dat de zangers niet alleen maar hun noten aan het zingen zijn, maar dat ze samen zingen, naar elkaar luisteren en dat er een samenklank ontstaat. Dat is zo mooi!

Dit jaar ben ik bijzonder trots op de koorgroep want er zijn recent meerdere nieuwe leden bij Con Brio gestart die ook meteen deelnemen aan Con Calore. Mensen met heel verschillende zangervaring die met elkaar zo’n mooi geheel vormen. Dat moet u echt zelf gaan beluisteren, hopelijk tot snel!

Met warme groet,
Ingrid Klootwijk
GalerijAudio fragmenten

 
Video fragmenten

 

 

 


Deel paginaShare on Facebook
Facebook

Producties

waar we trots op zijn

Bekijk al onze producties

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors