De mensen van Con Brio

Een musical maak je niet alleen. Iedereen draagt zijn steentje bij om er een geweldige show van te maken. In deze rubriek zoomen we in op de mensen die betrokken zijn bij Con Brio. Hoe zorgen zij ervoor dat deze show er eentje wordt om nooit meer te vergeten?

Vandaag in de spotlights: Irene Goorden, lid sinds september en onder andere deel van Con Brio’s dansteam!

Irene heeft er zonder twijfel veel voor over om lid te zijn van de musicalvereniging. Iedere week rijdt ze vanuit Roosendaal 40 minuten heen en weer voor de repetities. ‘’Dat heb ik er zeker voor over!’’ roept de vrolijke Irene uit, ‘’we zijn altijd laat thuis van de repetities, maar het is het waard hoor. Het is zo mooi om deel uit te maken van een hechte groep als deze!’’

Irene heeft de musicalgroep gevonden door haar danslessen. ‘’Een vriendin van daar ging auditie doen en wist dat ik ook op zoek was naar een musicalvereniging. Ze vroeg dus of ik mee wilde. In de eerste instantie was ik aan het twijfelen, want de audities waren 4 dagen later al! Ik had dus amper tijd om me voor te bereiden. Toch besloot ik gewoon te gaan, want soms moet je die sprong gewoon wagen. Het was een ontzettend leuke dag en als kers op de taart hoorde ik een paar dagen later dat ik lid mocht worden van Con Brio!’’

Voor de voorstelling VerGaande Glorie maakt Irene deel uit van het dansteam. Een pittige taak, want hiervoor sta je vaak op het podium en ben je aan één stuk door aan het dansen. ‘’Ik heb erg veel zin in de dansrepetities. Het is mijn sterkste punt en ik heb er gewoon veel plezier in. Ik kan niet wachten om in september de voorstelling op de planken te zetten en het proces mee te mogen maken!’’

Het is fijn om eindelijk weer een echte voorstelling te kunnen spelen. Irene heeft er in ieder geval al zin in. ‘’Het gevoel van adrenaline als je na de show de foyer inloopt, is niet te beschrijven! Ik weet zeker dat we met een tevreden en voldaan gevoel zullen weglopen.’’

Con Brio staat op 17, 18 en 19 september op de planken met VerGaande Glorie. De tickets gaan binnenkort in de verkoop. Houd de socials in de gaten voor informatie!

 

 

 


Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors