Nieuws

De laatste berichten

14 december 2021 - De mensen van Con Brio: Milou

Een musical maak je niet alleen.

Iedereen draagt zijn steentje bij om er een geweldige show van te maken! In deze rubriek zoomen we in op de mensen die deel uitmaken van Con Brio. Hoe zorgen zij ervoor dat deze show er eentje wordt om nooit meer te vergeten?

Vandaag in de spotlights: Milou (14), het jongste lid van Con Brio!

Musicalvereniging Con Brio heeft spelers van alle leeftijden, maar niemand is zo jong als Milou. ‘’Vroeger wilde ik altijd al op het podium staan, vooral om te zingen. Toen ging ik bij een theaterschool en speelden we aan het einde van het jaar een voorstelling. Ik vond dat zo fantastisch dat ik dit wilde blijven doen!’’, vertelt Milou. Via vrienden maakte Milou ook kennis met Con Brio, en nu is ze al bijna een jaar enthousiast lid van de vereniging.

Door alle leuke hobby’s en de middelbare school heeft ze het vaak druk. Toch is Milou altijd op de repetities te vinden en weet ze het goed te combineren. Ondanks haar leeftijd heeft Milou al goed voor ogen wat ze later wil doen. ‘’Eigenlijk hoop ik later wel door te gaan met musicals. Mijn grootste droom is om ooit iets voor Disney te doen! We gaan zien of dat lukt!’’

De getalenteerde en ambitieuze Milou heeft de eerste stappen al gezet om haar droom waar te maken. Op 17, 18 en 19 september schittert ze namelijk in Con Brio’s VerGaande Glorie in Theater de Bussel! Benieuwd welke rol ze vertolkt? Kom dan zeker kijken! Kaartjes zijn te kopen via Theater de Bussel:

 

 

 

 

 

 

https://www.theaterdebussel.nl/programma/3671/musicalvereniging_con_brio/vergaande_glorie

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors