Nieuws

De laatste berichten

21 oktober 2021 - Nieuwe leden

Dinsdag 19 oktober was het dan eindelijk zover: audities voor nieuwe leden!

De auditanten werden om 19:00 verwacht in theater de Bussel voor wat informatie over het auditieproces. De auditanten hoefden niet lang te luisteren, want ze mochten al snel aan de slag met wat toffe improvisatieopdrachten van onze regisseur Bas.

Om 20:00 stroomden onze leden langzaam binnen om mee te doen aan het groepsgedeelte. Rox leerde de groep een pittige maar gave choreografie aan om het niveau van de groep te testen. Dit was voor zowel de auditanten als voor de huidige leden een welkome uitdaging. De muziek en de choreografie werkten erg aanstekelijk. Het was dus vooral ook heel leuk!

Daarna stonden er nog wat spelopdrachten op de planning. Alle auditanten hadden een stukje spel voorbereid en stonden te popelen om dit stukje op te voeren. Regisseur Bas gaf de nodige regieaanwijzingen om de puntjes op de i te zetten! Wij merkten meteen dat het niveau van de auditanten enórm hoog lag. Dat belooft wat voor Young Frankenstein

Tussendoor werden de auditanten meegenomen om een lied te zingen voor ‘het muziekteam’. Hierbij werd het stemgebruik- en bereik van de auditanten beoordeeld.

De auditanten hebben dinsdag een zeer hoog niveau laten zien. Ondertussen hebben wij er zes enorm goede nieuwe leden bij!

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors