Nieuws

De laatste berichten

10 september 2022 - In het maanlicht: extra dansrepetities!

Na een heerlijke zomer vol leuke Con Brio-bezigheden, kunnen we wel stellen dat de eindsprint zowaar is begonnen. Over iets meer dan een maand staan we namelijk in theater de Bussel in Oosterhout met onze voorstelling Young Frankenstein. Al in januari begonnen we met de audities en zo zijn we al bijna een half jaar bezig met de voorbereidingen op onze show.

Op dit moment zijn we voornamelijk bezig met het perfectioneren van de dansen en de zang én zorgen we dat op alle kleine details gelet is. Zo hadden we afgelopen donderdag en volgende week donderdag een extra dansrepetitie. Dit was eigenlijk ook wel nodig, want na de lange zomer waren sommige details toch wel een beetje weggezakt. Onder leiding van dancecaptain Irene zijn we flink aan de slag gegaan met het straktrekken en het gelijktrekken van al deze dansen.

De dansen zijn erg leuk om te doen, maar er zit soms wel wat uitdaging in. Volgens Zoë de Wild, die vorig jaar ook al in veel dansen mocht meedansen, is het leukste aspect van bepaalde dansen de humor: ‘’Ik kijk vooral uit naar de reacties van de mensen in de zaal als ze ons zien dansen!’’ Ook onze jongste aanwinst Noek, die op een bepaald moment zelfs even de lucht in wordt getild, is het hiermee eens. ‘’Heel spannend, maar des te leuker is het als het straks allemaal goed lukt.’’ Zoë en Noek kijken er onwijs naar uit om straks in de coulissen te staan en alle mensen een leuke voorstelling te bezorgen.

Volgende week hebben we wederom een extra dansrepetie gepland, en daarna hebben we weer wat andere gave dingen gepland. Next up: héél veel doorlopen en orkestrepeties!

Ben jij ook benieuwd hoe Noek de lucht in getild wordt en hoe Zoë de hele zaal aan het lachen gaat krijgen? Kom dan op 21, 22 of 23 oktober kijken naar Young Frankenstein in Theater de Bussel!

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors