Nieuws

De laatste berichten

12 augustus 2022 - In het maanlicht: de zomerstop!

Na een paar maanden van hard repeteren, is het momenteel zomerstop bij Con Brio. Dit betekent dat we een aantal weken niet repeteren. Con brio zou Con Brio niet zijn, als we ons deze weken helemaal niet met de club zouden bezighouden!

De afgelopen twee weken zijn een hoop leden namelijk decor gaan schilderen. Hier waren flink wat handjes bij nodig, dus het is fijn dat er zoveel betrokken (bestuurs-)leden aanwezig waren om een mooi laagje verf op het decor aan te brengen!  Omdat we ons prachtige decor nog graag even geheim houden, laten we nog niet alles zien! Toch kun je al een leuke sneak peek zien op de foto. Zijn jullie al benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien?

De komende weken staan er nog wat leuke activiteiten gepland. Zo gaan een aantal leden volgende week gezellig wat eten en hebben we de week erop een leerzame dansworkshop. Tegelijkertijd zijn de leden van Con Brio ook lekker aan het genieten van hun vakanties. Zo kunnen we eind augustus weer vol nieuwe energie aan de slag.

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors