Nieuws

De laatste berichten

9 oktober 2022 - In het maanlicht: een tijdlijn

Vandaag is het de allerlaatste volle maan voor wij onze voorstelling spelen. Tijd om te laten zien waar wij nu nog mee bezig zijn, maar óók om even terug te kijken op de afgelopen tijd!

Eigenlijk zijn we al bijna drie jaar bezig met repeteren voor Young Frankenstein. Onze humoristische musical, die eigenlijk gepland stond voor oktober 2020, moest helaas verplaatst worden door de coronapandemie. Ook in 2021 kon de show door de aanhoudende lockdowns niet doorgaan. Wij gingen echter niet bij de pakken neerzitten, waardoor wij tóch nog op het podium mochten staan met onze zelfgeschreven Con Brio-original ‘Vergaande Glorie’.

In de tussentijd zijn er twee auditierondes gehouden voor nieuwe leden. Hierdoor heeft Con Brio er een hoop nieuwe en getalenteerde leden met een passie voor theater en musical bijgekregen. Dit betekende echter ook dat er voor een aantal rollen nieuwe audities uitgezet moesten worden. Hierdoor is de rolverdeling van Young Frankenstein 2022 anders dan hij zou zijn geweest in 2020. Maar dit maakt niet uit, want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar rol per-fect gaat vertolken.

Ondertussen is het oktober en zijn we dus ruim 8 maanden bezig geweest met repeteren. En dit was ook nodig, want een musical zet je niet zomaar in elkaar.  Met veel concentratie, geduld en vooral met enorm veel gezelligheid is het gelukt om de musical helemaal af te krijgen. En wat zijn we trots op wat er nu al staat!

En wat rest ons nog de komende weken? Heel veel doorlopen! Doorlopen met de kleding, doorlopen met het decor, doorlopen in de Bussel! Hierdoor zijn wij perfect voorbereid op wat komen gaat.

Ben jij ook mega benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan op 21, 22 of 23 oktober kijken naar onze voorstelling Young Frankenstein in de grote zaal van Theater de Bussel!

 

Tijdens de orkestrepetitie van 2 oktober 2022
Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors