Nieuws

De laatste berichten

13 juli 2022 - In het Maanlicht: het repetitieweekend

Zoals ieder jaar hadden wij in juni weer een repetitieweekend! We gaan dan een weekend lang aan de slag met repeteren voor onze voorstelling, zodat we flink wat meters kunnen maken! Dit jaar gingen we zelfs al op vrijdag aan de slag én vierden we op zaterdagavond een goed feestje!

Op vrijdagavond begonnen we met een geweldige workshop van Zangprofs. Samen met hen zijn we aan de slag gegaan met het oefenen van onze ensemblezang. Niet alleen hebben zij ons geleerd hoe onze stembanden precies werken, ook hebben zij meegegeven hoe je bepaalde technieken precies kan toepassen in ensemblezang.

De zangworkshop van ZangProfs

Na deze verrijkende zangworkshop was het tijd voor het repeteren zelf! Op zaterdagochtend was het – na een goede bak koffie- tijd voor een warming-up van regisseur Bas. Hij heeft ervoor gezorgd dat iedereen wakker en geconcentreerd was, waardoor we de dag goed konden beginnen! We hebben de hele dag gewerkt aan dans, zang en natuurlijk ook aan (groeps)scènes! Een vermoeiende, maar ontzettend leuke en gezellige dag.

’s Avonds was het tijd voor een feestje, want dat hadden we wel verdiend na al het harde werken! Dennis en Sandra hadden samen een geweldig spel bedacht, waarbij de focus lag op samenwerken en het groepsgevoel. Onder het genot van een biertje of een wijntje hebben we fanatiek gelachen en gespeeld!  Hierna hebben we er uiteraard een gezellig feestje van gemaakt met z’n allen!

Ondanks het harde feesten mochten we zondag weer vroeg uit de veren, want om tien uur stipt begonnen we met de laatste dag van het repetitieweekend. Zondagmiddag sloten we traditioneel af met een doorloop van het hele stuk. Wat was het mooi om alles te zien samenkomen!

We hebben genoten van een weekend vol repeteren en plezier, waarin je als groep nóg hechter wordt! Ben je ook benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan kijken naar onze voorstelling Young Frankenstein, op 21, 22 en 23 oktober in theater de Bussel.

Aan het genieten van frietjes voor de feestavond begint!
Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors