Nieuws

De laatste berichten

14 juni 2022 - In het Maanlicht: Inga

Deze maand is het niet alleen volle maan, maar ook supermaan!

Deze supermaan ziet er groter uit dan normaal en dit komt maar enkele keren per jaar voor. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, zetten wij deze maand een erg bijzonder karakter in het maanlicht: Inga!
Inga is één van de hoofdrollen in Young Frankenstein en ze wordt gespeeld door Rachel Kleeven. Frederick Frankenstein ontmoet Inga in Transsylvanië en Inga wordt al gauw aangesteld als zijn laboratoriumassistente. ‘’Inga is een spring in het veld, vrolijk en nieuwsgierig, maar niet heel slim. Ze weet dat ze het vooral van haar uiterlijk moet hebben en maakt daar ook zeker gebruik van’’ vertelt Rachel. Frederick, hoewel verloofd met Elizabeth, krijgt het al gauw érg gezellig met de knappe Inga.

Waar Inga oorspronkelijk vandaan komt, is niet helemaal duidelijk, maar haar accent verklapt het wel een beetje. Inga spreekt namelijk met een Duits accent! Een flinke uitdaging voor Rachel: ‘’Ik denk dat ik het wel aardig onder de knie begin te krijgen, maar soms glijd ik er even uit en dan is het zo moeilijk om het weer terug op te pakken.’’ Haar karakter en haar accent maken Inga een leuk karakter om te spelen: ”Het leukste aan het spelen van Inga zijn de vele kanten die ik van Inga kan laten zien. Het ene moment is ze heel verleidelijk en het andere moment heel zorgzaam en bezorgd. Inga lijkt heel oppervlakkig, maar er zitten best veel lagen in haar persoonlijkheid. Elke scène die ik speel ontdek ik weer een nieuwe kant van Inga.’’

Hoe het tussen Frederick en Inga gaat eindigen, houden wij nog even geheim! Rachel vertelt wel alvast waarom je écht naar Young Frankenstein moet komen kijken: ‘’Ik vind het een heerlijke musical, met heerlijke muziek en uitbundige personages! Je gaat sowieso met een lach op je gezicht weer naar huis! Ik denk dat je je geen seconde verveelt tijdens de show!’’

Kom jij op 21, 22 of 23 oktober kijken naar Young Frankenstein in Theater de Bussel? Houd onze sociale media in de gaten, want de kaartverkoop gaat héél snel beginnen!

Een sneak peak van onze Inga!
Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors