Lidmaatschap

Je wilt lid worden van Con brio

Lid worden van Con Brio?

Ieder jaar krijgen we vele mails met de vraag “Hoe kan ik me aanmelden voor Con Brio?” Om hier achter te komen is het belangrijk om een andere vraag eerst te beantwoorden: “Hoe ziet zo’n productiejaar van Con Brio eruit?”

Na de voorstellingen in oktober start Con Brio eerst met de interne evaluatie van de afgelopen productie. Daarna kijken we pas naar het nieuwe jaar en de nieuwe productie. De leescommissie heeft een nieuw stuk uitgezocht en er wordt gekeken naar een passende regisseur voor het stuk.
Tussen november en januari wordt gekeken of er plek is voor nieuwe leden bij Con Brio. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren: zijn er leden gestopt in het voorliggende jaar? Heeft het nieuwe stuk behoefte aan meer personen in de productie? Is de regisseur op zoek naar een type, leeftijdscategorie of kwaliteit om een rol in te kunnen vullen?

Tot het moment dat duidelijk is of en hoe audities voor externen gehouden worden, is er een ledenstop.

Mocht besloten worden audities voor externen open te stellen, dan betekent dit dat je auditie moet doen op de drie hoofddisciplines van musical: zang, dans en spel. De precieze invulling van de auditie is afhankelijk van de regisseur en van het stuk.

Na de auditie krijg je te horen of je als lid bent aangenomen, maar het kan ook zijn dat je eenmalig voor een productie bent aangenomen, bijvoorbeeld als ondersteuning in dans of zang. Ben je niet aangenomen? Je mag altijd om feedback vragen, zodat je verder kunt groeien.
Ben je als spelend-lid aangenomen? Gefeliciteerd! Maar let op, nu begint het pas. Er wordt wel wat van je verwacht: je bent aanwezig bij de repetities, je bereidt je goed voor en je zet je in bij werkgroepen.

De repetities zijn standaard op dinsdagavond van 20:00 tot 22:30 uur.
Daarnaast zijn er zo nu en dan extra dansrepetities, repetie-weekenden en orkestrepetities.

De kosten van een lidmaatschap zijn €25,00 per maand.

Mocht je interesse hebben houd dan onze website en/of Facebook-pagina in de gaten of neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.
Vermeld dan even je naam, leeftijd, ervaring (op de gebieden zang, dans, spel) en waarom je graag lid zou willen worden.


Producties

waar we trots op zijn

Bekijk al onze producties

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors