Nieuws

De laatste berichten

14 januari 2020 - Audities! Of repetitie?

In plaats van kriebelende zenuwen werden we dit jaar meegenomen in de wereld van gilliegillie. Onze nieuwe regisseur Bas begon zijn eerste repetitie met de uitleg over wat hij verwachtte van de audities. Een niet in woorden uit te leggen gevoel in je buik creëren dankzij focus en concentratie: gilliegillie.

Regieassistent Jessica startte de auditie met ‘shake it off’ van Taylor Swift. Even de auditiezenuwen omzetten naar gilliegillie. Oftewel 4 minuten dansend uit je dak gaan. En na 3 minuten je tong al schamend op je schoenen hebben hangen.
Zangcoach Annemarie zorgde vervolgens voor een stemopwarming. Hierna gingen we aan de slag met Bas en werden we meegenomen in een nieuwe manier van auditeren. Het leek meer op een repetitie waar Bas een scène regisseerde, dan een auditie met één poging om te laten zien wat je in huis hebt. Tussendoor beluisterden/bewonderden Annemarie en Jessica het zanggedeelte in een aparte ruimte.

We wachten met spanning op de rolverdeling!

Wist u dat een belangrijke rol voor u is weggelegd? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste sponsoren en donateurs! Volg hiervoor deze link.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors