Nieuws

De laatste berichten

12 november 2020 - De online sinterklaas voorstelling


Con brio presenteert samen met Café de Beurs de online musical “Postzakkenpech!”

Het verloopt dit jaar allemaal wat anders dan normaal, maar dat is geen reden om het Sinterklaasfeest over te slaan. Juist in deze tijden willen we bij kinderen een lach op het gezicht toveren en daarom presenteert Café de Beurs samen met Musicalvereniging Con brio een vrolijke Sinterklaasvoorstelling: Postzakkenpech!
Het is een unieke, zelfgeschreven voorstelling van Con Brio uit Oosterhout. Het is speciaal gericht op kinderen van 4 t/m 8 jaar en zit vol humor, interactie, spel, zang en dans. De ervaren acteurs (roetveeg- en regenboogpieten) spelen interactief met de kinderen via de camera en ze zullen er alles aan doen om die lach op de gezichten van de kinderen te toveren.

Het verhaal:
De nieuwe postbode van Sinterklaas heeft een groot geheim dat hij graag met de kinderen wil delen, zodat ze haar kunnen helpen. Maar op dat moment verschijnen er verschillende roetveeg- en regenboogpieten één voor één op het toneel die stiekem mee naar Nederland zijn gereisd. Ze mochten niet mee op de boot, omdat het te vol zou zijn en ze dan niet genoeg afstand zouden kunnen houden op de boot. Daarom zijn ze stiekem in de postzakken geklommen. Eénmaal aangekomen in Nederland moeten de pieten Sinterklaas weten te vinden, maar waar zal hij zijn?! Zal de postbode hen kunnen helpen? Of kunnen de kinderen, de pieten misschien een handje helpen?

Betaling gaat via een tikkie, deze wordt op de dag zelf beschikbaar gemaakt en rondgestuurd. Mocht je van te voren willen betalen dan kan dat ook, dit is te doen door het correcte bedrag (€5,- per kind, eventueel €9,95 per bierpakket en de eventuele overige hapjes) over te maken naar NL48RABO0326789960 tnv Vof Florijn Cafe de Beurs, onder vermelding van je naam en Sinterklaas 05-12-2020.
Optioneel bij te bestellen:
Assorti van kaas en worst € 5,-
Luxe borrelplank met kaas, worst, brood en smeersels € 15,-

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors