Nieuws

De laatste berichten

27 september 2021 - Audities!

Ben jij na het zien van VerGaande Glorie ook enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van onze mooie vereniging?

Dan is dit je kans! Musicalvereniging Con Brio is op zoek naar spelende leden, maar ook naar bestuursleden en een productieleider.

Als spelend lid sta je volgend jaar op de planken tijdens onze productie Young Frankenstein. Vind jij het geweldig om te zingen, te dansen én te acteren? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn dit keer vooral op zoek naar mannelijke auditanten en naar auditanten van 30 jaar en ouder. Voldoe je hier niet aan? Geen paniek, want de audities staan voor iedereen open. Zien we jou dinsdagavond 19 oktober op de auditie?

Heb je passie voor musicals, ben je een gedreven doorpakker en floreer jij achter de schermen? Dan ben jij waarschijnlijk het perfecte bestuurslid bij Con Brio! Zie jij jezelf in een functie van bestuurslid of wil je meer informatie over de bestuurstaken? Neem dan zeker contact met ons op. En wie weet ben jij straks onderdeel van een erg gezellig en ondernemend team van bestuursleden!

Als productieleider zorg je ervoor dat de voorstelling en het repetitieproces vlekkeloos verloopt. Ben jij de gedreven, ordelijke, verantwoordelijke en ‘spot-on’ productieleider die wij zoeken bij Con Brio? Hoe gaaf is het als de productie in goede banen wordt geleid door jouw precisie! Enthousiast geworden of heb je nog vragen, stuur ons dan zeker een mail.

Ben jij ons nieuwe (bestuurs)lid of productieleider? Stuur dan een mail naar info@musical-conbrio.nl. Wie weet schitter jij wel tijdens Young Frankenstein!

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors