Nieuws

De laatste berichten

15 september 2018 - Con Brio genomineerd voor AMA

De Oosterhoutse musicalverereniging Con Brio heeft maar liefst twee nominaties gekregen op de longlist voor de Amateur Musical Awards.

Mike Dijksman staat in de lijst Beste mannelijke bijrol (Lord Farquaad) en daarnaast staat Con Brio op de lijst Beste vormgeving/toneelbeeld voor de musical Shrek.
Nu de longlist bekend is gemaakt, wordt er binnenkort bekend gemaakt welke drie tot vijf genomineerden per categorie doorgaan naar de grote finale. Zij mogen op 10 december optreden in het Luxor Theater in Rotterdam.

Nieuwe productie: The Wiz
Gelukkig hoeft u niet zo lang te wachten om Con Brio in actie te zien! Op 12, 13 en 14 oktober spelen zij namelijk The Wiz in Theater de Bussel. Met een live orkest en grote cast wordt deze achtste familiemusical weer een feestelijke voorstelling vol met avontuur, zang, dans en humor. In het wonderlijke land van Oz gaat Dorothy op zoek naar de Wiz. Deze tovenaar zou haar kunnen vertellen hoe ze de weg naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet Dorothy Vogelverschrikker, Blikkenman en Laffe Leeuw. Zou het ze lukken om huis, verstand, hart en moed te vinden? Ga mee op reis en ontdek hun zoektocht naar zichzelf. Kaarten zijn verkrijgbaar en te bestellen via musical-conbrio.nl of aan de kassa van Theater de Bussel.

Bestel hier kaarten voor The Wiz!

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors