Nieuws

De laatste berichten

15 september 2018 - In stroomversnelling dankzij Rabobank

Goede ideeën verdienen het om in een stroomversnelling te staan.
Dinsdag 4 september kreeg de Oosterhoutse musicalvereniging Con Brio namens Rabobank Amerstreek een mooie bijdrage om haar ideeën nog beter uit te mogen voeren.
Het Stroomversnellingsfonds van Rabobank Amerstreek stelt jaarlijks een bedrag van €120.000 beschikbaar. Het geld wordt verdeeld onder verenigingen die de lokale samenleving versterken op het gebied van welzijn, cultuur of gezondheid. Musicalvereniging Con Brio, die dit jaar haar tienjarige jubileum viert, laat Oosterhout en omgeving elk jaar in oktober genieten van een culturele uitspatting in de vorm van een spetterende musical. Berry Loonen overhandigde namens de ledenraad van Rabobank Amerstreek een cheque van €4.350 aan de leden en het bestuur .
Very Important Kids
“Musicalvereniging Con Brio werkt samen met Stichting Leergeld”, legt het bestuur van Con Brio uit . De stichting zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen “Onze Very Important Kids, een groep kinderen met een lastige thuissituatie, mogen tijdens de zaterdagmiddagvoorstelling feestelijk mee genieten van onze voorstelling The Wiz. Ze krijgen een hapje en een drankje en ze hebben nog een meet & greet met de spelers.”
Wilt u ook feestelijk mee genieten van The Wiz? Op 12, 13 en 14 oktober staat Musicalvereniging Con Brio voor de achtste keer in Theater de Bussel in Oosterhout.
Kaarten zijn hier te bestellen!

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors