Nieuws

De laatste berichten

16 oktober 2019 - ‘Musicalvereniging Con Brio pakt uit!’

‘Musicalvereniging Con Brio pakt uit!’
(Musicalnieuws)


Lees hier de volledige recensie van Musicalnieuws
Allereerst een heel groot compliment voor Jan Huysmans die een waanzinnig decor heeft ontworpen en dit samen met zijn team heeft verwezenlijkt. Een vaste basis kan doormiddel van draaiende driehoeken worden omgetoverd tot het Louvre, tot klooster, tot Rue de Vaugirard en tot balzaal. De brug in Parijs is tevens een schip en een herberg. Van begin tot einde kijk je je ogen uit, het plaatje klopt in combinatie met de kostuums en hierdoor kunnen de spelers nog meer stralen.

Stijn van Uitert als D’Artagnan weet het publiek vanaf het begin te boeien met zijn spel en zang. Gedurende de show merk je aan het publiek dat hij de gun factor heeft om musketier te worden. Dit geeft hem vleugels en maakte hem gedurende de show alleen maar sterker. Erg fijn naast Stijn zijn de drie musketiers gespeeld door Marcel van den Einde, Edwin Confurius en Mike Dijksman. Je merkt de chemie en het plezier tussen de mannen wat erg meehelpt in hun scenes. De heren zijn goed op elkaar ingespeeld en klinken fijn met zijn drieën/vieren. Naast dit viertal vallen Babette Sonderman als Milady de Winter en Tim Gerrits als Richelieu op als slechteriken. Babette zingt prachtig en heeft veel pit als Milady. Tim steelt als kardinaal de show en je merkt aan het publiek dat telkens wanneer hij opkomt ze klaar zitten in hun stoel om steeds opnieuw te worden weggeblazen door zijn briljante spel en krachtige zang, chapeau.

Uiteraard zijn alle bovenstaande rollen niets zonder een sterk en geloofwaardig ensemble, en die heeft Musicalvereniging Con Brio. Vanaf het begin tot einde is de groep een met elkaar, vooral de zang staat als een huis en qua (stil)spel is het ook fijn om te zien dat iedereen weet waar in het verhaal ze zijn en wat er verwacht wordt van een goed ensemble. Alles valt goed op zijn plek. Waarbij Annemarie Wolvekamp verantwoordelijk was voor de vocal coaching en Sharon Joosen voor de choreografie.

Wie ”3 Musketiers de Musical” van musicalvereniging Con Brio niet heeft gezien heeft zeker een mooie avond/middag uit gemist. Wij van Musicalnieuws kijken nu al uit naar volgend seizoen. Welke productie het ook wordt, wij zijn erbij!

Door: Sonny Monster

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors