Nieuws

De laatste berichten

31 augustus 2020 - Nieuwe leden

Waar we normaal gesproken deze periode druk bezig zijn met de laatste loodjes voor de voorstellingen, stond er afgelopen dinsdag compleet iets anders op de planning: audities voor nieuwe leden. Het was een spannende avond voor de auditanten. Samen met de vaste leden gingen ze aan de slag in de kleine zaal van theater de Bussel.

Het bestuur trapte de avond af. Hierna volgde een kort namenrondje en gingen we direct aan de slag met dans.
Roxanne had voor ons een choreografie gemaakt die los stond van onze productie waarin ze goed het niveau kon zien van de auditanten. Dat niveau ligt hoog! Daarna verder met verschillende spelopdrachten onder leiding van Bas. Leuke opdrachten in groepsverband, waardoor we elkaar tegelijkertijd beter leerden kennen.
Gedurende de avond moesten de auditanten ook een voor een gaan zingen in een aparte ruimte. Annemarie en Eric namen deze auditie af en waren blij met de kwaliteit die de auditanten lieten horen.

Het was een gezellige avond vol met nieuw talent. Dit talent bewonderen? Dat kan volgend jaar oktober in Theater de Bussel in Oosterhout. De auditanten die lid zijn geworden, zie je dan in ‘Young Frankenstein’!

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors