Nieuws

De laatste berichten

10 september 2022 - In het maanlicht: extra dansrepetities!

Na een heerlijke zomer vol leuke Con Brio-bezigheden, kunnen we wel stellen dat de eindsprint zowaar is begonnen. Over iets meer dan een maand staan we namelijk in theater de Bussel in Oosterhout met onze voorstelling Young Frankenstein. Al in januari begonnen we met de audities en zo zijn we al bijna een half jaar […]

LEES VERDER

12 augustus 2022 - In het maanlicht: de zomerstop!

Na een paar maanden van hard repeteren, is het momenteel zomerstop bij Con Brio. Dit betekent dat we een aantal weken niet repeteren. Con brio zou Con Brio niet zijn, als we ons deze weken helemaal niet met de club zouden bezighouden!

LEES VERDER

2 augustus 2022 - Sponsorkliks

Bij Con Brio hebben we iets nieuws: Sponsorkliks. Dit is een eenvoudige manier om voor ons als club extra geld binnen te halen. Hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken!

LEES VERDER

13 juli 2022 - In het Maanlicht: het repetitieweekend

Zoals ieder jaar hadden wij in juni weer een repetitieweekend! We gaan dan een weekend lang aan de slag met repeteren voor onze voorstelling, zodat we flink wat meters kunnen maken! Dit jaar gingen we zelfs al op vrijdag aan de slag én vierden we op zaterdagavond een goed feestje!

LEES VERDER

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors