Nieuws

De laatste berichten

23 april 2024 - Repetitiedag!

Op zaterdag 6 april 2024 verzamelden de leden van Con Brio zich voor een intense dag repeteren. Van 10:00 tot 16:00 werd er hard gewerkt, en zoals altijd was er ruimte voor ontspanning en samenzijn.

De ochtend begon met een uitgebreide dansrepetitie, onder leiding van onze choreograaf Irene. Met het nummer Camelot als focus, waarin de ridders van de ronde tafel hun entree maken in Camelot. Dit zes minuten durende groepsnummer vereiste aandacht: er zijn veel verschillende rollen en er is veel te zien op het toneel. We begonnen met het gezamenlijke einde en werkten vervolgens in kleine groepjes om verschillende dansstukken uit het nummer te zetten. Gelukkig was het prachtig weer en kon er ook lekker buiten gewerkt worden.

Na een korte pauze verlegden we onze aandacht naar ensemblezang, waar onze toegewijde zangrepetitor Marieke met ons aan gewerkt heeft. Iedereen had zich goed voorbereid en samen hebben we hard gewerkt om onze stemmen samen te smelten in de toffe nummers van Spamalot!

Het laatste half uur van de repetitie werd gewijd aan een minidoorloop van de nummers uit de eerste akte, waarbij zowel zang als dans naadloos samenvloeiden. Een voorproefje van wat ons te wachten staat tijdens de uiteindelijke uitvoering!

Na een productieve repetitiedag was het tijd om gezamenlijk te genieten van een smakelijk buffet in het stralende zonnetje, waarbij iedereen zijn of haar culinaire talenten kon delen en waarderen. Om de dag op een feestelijke noot af te sluiten, werd er door leden Fleur en Morris een vermakelijke pubquiz georganiseerd, waarbij de competitieve geest van onze groep naar boven kwam en we elkaar nog een stukje beter hebben leren kennen. Vervolgens is een groot deel nog lekker de stad van Oosterhout ingegaan om de geslaagde dag goed af te sluiten.

Het was een zeer geslaagde, leuke, gezellige en productieve dag! We kijken ontzettend uit naar de uitvoering van Monty Python’s Spamalot!

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors