Nieuws

De laatste berichten

9 april 2020 - Wie is… onze regieassistente?

Onze regieassistente ken je misschien al: Jessica de Bont. Vorig jaar was zij als coach theaterschermen bij de productie van De 3 Musketiers betrokken. Zij maakte toen indruk op onze spelers met haar talent en kracht. Iedere schermrepetitie legde ze de nadruk op de combinatie veiligheid, spanning en plezier. Onmogelijke combo? Jessica liet week na week zien dat ze juist heel erg goed samen gaan.

Na dit gezellige jaar komt ze graag ons creatief team versterken. Wat zijn we daar blij mee! Jessica is een all round entertainer die het voorbeeld is van een creatieve duizendpoot. Hoog tijd dus om haar nog wat beter aan jullie voor te stellen.

Jessica is naast stage combat-coach ook fulltime entertainer. Zo werkte ze als actrice, steltloper en danseres bij onder andere Adventure Zoo Wildlands, de Efteling en vele andere evenementen.

Toen ze de wereld van Real Life Gaming en Prison Escape ontdekte, stofte ze haar studie Eventmanagement af. Zo ging ze achter de schermen van deze en andere producties aan de slag.

Op dit moment coacht ze entertainers in attractiepark Toverland. Het theaterdier in Jessica blijft zich ontwikkelen en zo hebben we het geluk haar dit jaar bij Con Brio als regieassistente te vinden.

We kijken ernaar uit! Dit jaar ervaren we in ieder geval weer diezelfde spanning, plezier en veiligheid als vorig jaar, zowel tijdens de repetities als op het podium. Met Jessica als regieassistente zetten we een geweldige voorstelling neer.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors