Over Con Brio

‘Met vuur’

Vol vuur en passie start Musicalvereniging Con Brio in februari 2008 in Oosterhout. Ons doel? Op hoog amateurniveau presteren. Hoe we dit doel behalen? Met veel plezier samen spelen, zingen en dansen.

Met de nadruk op samen. We zoeken een enthousiaste groep spelers, een geweldig creatief team en vele vrijwilligers bomvol energie met wie we samen dit doel kunnen behalen. We slagen cum laude. In 2010 is daar onze eerste avondvullende familiemusical ‘Sneeuwwitje ’. Wat zijn we trots en wat een succes!

We groeien verder als vereniging. Op alle gebieden: steeds meer vrijwilligers, een live orkest en een sterke ontwikkeling in de drie disciplines. Zo gaan we door! Na onze eerste tien jaar trakteren we jullie met veel passie en vuur nog minimaal het dubbele aantal jaren op spetterende, nieuwe producties! Kom je ook genieten?

Groepsfoto Con Brio
Ons bestuur

Con Brio heeft in zijn 11-jarig bestaan al veel mooie producties op de planken gezet. Dit doen we met de trotse leden, enthousiaste vrijwilligers en behulpzame sponsoren. Ook dit jaar hebben we weer een prachtige productie neergezet. Houd de site in de gaten voor leuke weetjes en ontwikkelingen rondom de nieuwe productie.

Heb je vragen en/of opmerkingen, vul dan het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet en tot ziens in de Bussel.

 

Suus Géominy, Dennis van Gemert & Manon Hooijmaijers

Deel paginaShare on Facebook
Facebook

Producties

waar we trots op zijn

Bekijk al onze producties

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Op de hoogte van onze voorstellingen en andere activiteiten!
Schrijf u dan in en wij laten maximaal 6 keer per jaar van ons horen!

Onze sponsors